Dodela nagrada "Najbolji izvoznik" 7. decembra

Bez autora
Nov 30 2011

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) saopštila je danas da će 7. decembra dodeliti nagradu "Najbolji izvoznik" za 2011. godinu na svečanoj ceremoniji u Skupštini grada Beograda. Dodela ovog priznanja organizuje se osmi put i to u četiri kategorije: za najboljeg izvoznika godine, za najbolji novi izvozni proizvod, za osvajanje novog tržišta i za najboljeg izvoznika u kategoriji malih i srednjih preduzeća.Od ove godine prvi put će se dodeliti i specijalna nagrada za najbolju ženu preduzetnika. Prokredit banka će nagraditi najboljeg izvoznika u kategoriji malih i srednjih preduzeća sa 15.000 evra za dodatnu edukaciju zaposlenih.

Dodela nagrada "Najbolji izvoznik" 7. decembraAgencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) saopštila je danas da će 7. decembra dodeliti nagradu "Najbolji izvoznik" za 2011. godinu na svečanoj ceremoniji u Skupštini grada Beograda.

Dodela ovog priznanja organizuje se osmi put i to u četiri kategorije:

  • za najboljeg izvoznika godine;
  • za najbolji novi izvozni proizvod;
  • za osvajanje novog tržišta;
  • za najboljeg izvoznika u kategoriji malih i srednjih preduzeća.

Od ove godine prvi put će se dodeliti i specijalna nagrada za najbolju ženu preduzetnika.

Prokredit banka će nagraditi najboljeg izvoznika u kategoriji malih i srednjih preduzeća sa 15.000 evra za dodatnu edukaciju zaposlenih. Ova nagrada će omogućiti izabranoj kompaniji da, u skladu sa potrebama, koncipira edukativne seminare za zaposlene koji će u značajnoj meri unaprediti organizaciju i upravljanje resursima, a doprineće i boljem pozicioniranju i daljem razvoju poslovanja tog preduzeća.

Kompanija "DHL international Beograd“ d.o.o. će najboljem u kategoriji osvajanje novog tržišta dodeliti nagradu u visini od 10.000 evra u vidu usluga prevoza robe, dok će kompanija "Orange studio" osmisliti marketinšku kampanju u vrednosti od 10.000 evra dobitniku priznanja za najbolji novi izvozni proizvod.

Na konkurs za dodelu nagrade pristiglo je više od 100 prijava.

O dobitnicima ovogodišnjih priznanja odlučivaće stručna komisija u sastavu: potpredsednik Privredne komore Srbije Mihajlo Vesović, predstavnik Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, profesor na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu Saša Veljković, ekonomski analitičar Goran Nikolić i direktor SIEPA Božidar Laganin, koji je i predsednik komisije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik